43766945 577784609353365 8552080206246969344 o

По инициатива на Съвета по иновации при БТПП се състоя кръгла маса на тема „Иновативни подходи в икономиката на здравеопазването“. Кръглата маса бе открита и модерирана от доц. д-р Йосиф Аврамов, съпредседател на Съвета по иновации и член на УС на БТПП. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, изпрати поздравителен адрес до участниците в кръглата маса.

Встъпителна презентация „Възможности за балнеолечение в лечебните бази на специализираните болници за рехабилитация, обединени в Национален комплекс“ представи д-р Светия Тужаров, директор на дирекция „Медицински дейности, маркетинг и прогнози” в Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс към Министерството на здравеопазването;

Представени бяха също темите:

В дискусията се включиха: Розалина Гьобеклиева, управител на предприятието за производство на лекарства и хранителни добавки на билкова основа „Розана” ООД, гр.Хасково; Мария Стефанова, д-р на техническите науки, управител на „ЦИИТ Глобал Консулт” ООД; Даниела Пандурска от фондация „Зеленика”; Ивайло Франц, венчър инвеститор; Владимир Титоренко, от фирмата за екстрати от билки „Биодринкс”ООД, Йордан Големинов, юрист - представител на консултантския бизнес; както и редица други специално поканени участници, между които: учени от БАН, лекари, управители на СПА комплекси, а също и програмисти, свързани с медицинските науки.

Новини от КЦЕПЛ

Иновационна Борса

Регистрация на проекти и организации.

 Вход / Регистрация

Информационен сайт

Съвет по иновации към Българска търговско-промишлена палата


Консултантски център за европейски програми "Люлин"


Център за технологичен трансфер към Съвета по иновации

БТПП

Българска Търговско Промишлена Палата

image

ВХОД

EEN

EEN logo

EXCELLENT SME